Met de stalen woning levert Hanse Staalbouw een totaalconcept op maat: van ontwerp tot oplevering. Hanse Staalbouw voert de regie met de welstand en de gemeente. Schakelt de architect (van uw keuze) in. Rekent met eigen ingenieurs de volledige constructie door, maakt werktekeningen en neemt de complete bouw voor zijn rekening. Uiteraard stuurt Hanse Staalbouw ook diverse onderaannemers aan voor de installatie en de afwerking van de woning.

Constructie

Een nieuwe manier van huizenbouw. Grote woningen met ongeëvenaarde binnenruimte. Compleet met hoge plafonds, spraakmakende vides en open verdiepingen. De staalconstructie maakt dragende muren overbodig. Licht en ruimtelijk, allemaal dankzij staal.

Ontwerp

Een nieuwe woning bouwen, betekent onophoudelijk keuzes maken. Daarom is het fijn als ervaren professionals u hierbij begeleiden. Dagelijks werkt Hanse Staalbouw met verschillende architecten die ieder hun eigen stijl hebben. Heeft u zelf al een architect op het oog? Geen probleem.

Duurzaamheid

De huidige klimaatuitdagingen en de hogere eisen vanuit de overheid vragen om verandering – ook in woningbouw. Om opwarming tegen te gaan is het belangrijk om het gebruik van fossiele energiebronnen terug te dringen. De stalen woning is luchtdicht en maximaal geïsoleerd. Laat zich eenvoudig verwarmen en uitrusten met energiezuinige en energieopwekkende installaties. Van zonnepaneel tot warmteterugwin-systeem. Bovendien is al het bouwmateriaal over tachtig jaar volledig te hergebruiken. Zo blijft de ecologische voetafdruk van uw woning minimaal.

Bekijk de voordelen van een stalen woning

“Een ijzersterk concept. In constructie. In ontwerp. In duurzaamheid.”